Yale Linus® i skandinavisk version – lanseras inom kort

Öppna som du vill
Yale Linus gör ditt lås och liv smartare. Installeras ovanpå ditt nuvarande låsvred och ger dig all flexibilitet med ett smart lås. Men tack vare vår unika installation kan du fortfarande öppna med nyckeln om du skulle behöva det.
Alltid uppkopplat
Wifi-bryggan Connect kopplas enkelt in i eluttaget och ser till att ditt smarta lås är redo för användning. Styr låset direkt från appen med smarta funktioner och full kontroll.
Säkrast på marknaden
Våra produkter håller alltid högsta standarden. Vår nya Doorsense-funktion talar även om när dörren inte är ordentligt stängd. Aktivera autoloås-funktionen och vet att hemmet alltid är låst.
Home delivery-ready
Missa aldrig en leverans igen. Släpp in budet på håll och lås igen när de gått. Yale Linus är det enda smarta lägenhetslåset som känner att dörren verkligen är stängd och låst. Den perfekta kombinationen av frihet och säkerhet.
Installera utan ingrepp

Kom igång direkt – Yale Linus är enkel att installera. Säkerhet behöver inte vara komplicerat. Installeras direkt på insidan av din dörr. Du behåller handtag, låshus och låscylinder, vilket även ger dig möjlighet att öppna med nyckel.

Alla funktioner

Automatisk låsning
Genom att aktivera automatisk låsning vet du att dörren alltid är låst.

Schemalagd kod
Schemalägg utvalda koder och nyckelbrickor så att de bara fungerar vissa dagar och tidsintervall.

Klassificering
Yale Linus är en godkänd låsenhet enligt SSF 3522:1 låsklass 2A.