Värdeförvaring - Yale standardskåp, premiumskåp och brandskåp.

Yale erbjuder ett flertal lösningar för värdeförvaring beroende på dina behov. Välj Yales värdeskåp för säker förvaring

Value

Ett skåp för vardagsbruk. Lägg in dina nycklar och plånbok här när du kommer hem. Säkert och bekvämt. Standardskåpet finns i tre storlekar. Yales skåp har ett digitalt lås med ett mekaniskt lås som backup. 

Premium

Ett skåp med högre säkerhet. Här förvarar du dina smycken, guldklockan och passen. Premiumskåpet finns i fyra storlekar. Digitalt, motordrivet lås med reglar i solitt stål. Mekaniskt lås som backup.

Brand

Ett skåp för dina viktiga papper och foton. Det brandklassade skåpet finns i två storlekar. Digitalt motordrivet lås, batteri som backup. Möjlighet till tidlåsning och engångskoder. SP-certifikat (brand).
Kod
Yales kassaskåp är bekväma att använda. Med en sex-siffrig kod som du själv väljer låser du enkelt upp skåpet. 
Nyckel
För att du alltid ska kunna komma in i ditt kassaskåp vid strömbortfall levereras skåpen alltid med en högsäkerhetsnyckel av tillhållartyp.
Tidlåsning
På Yales brandklassade kassaskåp finns möjlighet att skapa engångskoder. Skåpen har möjlighet till 1-48 timmars tidlås samt felslagsblockering.
Funktioner
Yales kassaskåp är enkla att använda. De är batteridrivna och är utrustade med avancerade elektroniska lås. Skåpen kan alltid öppnas med alternativ metod vid strömbortfall. Hål för fastbultning är standard. De brandklassade skåpen har möjlighet till tidlåsning och engångskoder. Läs mer här.

 
Vad säger försäkringsbolagen?
Det finns inga generella regler om hur värdefull egendom ska förvaras. Det ser olika ut mellan försäkringsbolagen. Läs mer här