Välj ett hemlarm som passar din livsstil. Yale erbjuder två olika larmsystem beroende på dina önskemål.

Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja det planerade inbrottet. Du kan därmed känna dig trygg både när du är hemma och borta. Våra hemlarm är dessutom så enkla att installera att du kan göra det själv.

Ett inbrott kan orsaka en rad obehagliga konsekvenser. Du blir av med värdefulla saker och får kanske ditt hem förstört. Det väcker även obehagskänslor över att någon varit inne i ditt hem. Ett hemlarm från Yale Easy Fit ökar tryggheten för dig och din familj. Med ett fungerande hemlarm sover du gott om nätterna och slipper oroa dig för att någon försöker ta sig in i din bostad. Vi hjälper dig att välja rätt hemlarm från Yale Easy Fit.

Välj ett hemlarm som passar din livsstil

Du ska känna dig trygg med vetskapen om att ditt hemlarm håller tjuven borta – oavsett om du är hemma eller på resande fot. Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja det planerade inbrottet. Vi har larm som passar din livsstil och olika typer av boenden och förutsättningar. Gemensamt för hemlarmen i serien Yale Easy Fit är att de är enkla att installera och att de kräver minimalt underhåll.

Easy Fit Smartphone för en mobil livsstil

Idag är vi människor rörligare än någonsin. Det ställer allt högre krav på att vi både ska kunna sköta vårt arbete och samtidigt hålla koll på vad som händer ute i världen direkt från mobilen eller surfplattan. Med Yale Easy Fit i din Smartphone har du koll på din bostad var du än befinner dig. Larmet kopplas trådlöst till upp emot 20 enheter och du styr larmet direkt från din mobila enhet eller dator. Flexibelt och tryggt.

Easy Fit Standard Kit för lägenhet eller villa

Larmet Easy Fit Standard Kit är enkelt att installera och utformat för att skydda dig och din familj. Larmet styrs via en knappsats där du larmar på och av genom att trycka in din pinkod. Systemet är förinställt så att du har 20 sekunder på dig att ta dig ut eller larma av. Om larmet går, ljuder en hög sirén som varnar omgivningen om intrånget. Larmet passar både för villa och lägenhet. Du kan även komplettera dessa larm med olika tillbehör såsom rökdetektorer, panikknappar eller rörelsedetektorer. Allt för att skapa trygghet och öka säkerheten i ditt hem.

Smarta tillbehör

Yale Smart Hub kan kompletteras med en handfull praktiska produkter för användning i hemmet. Lägg till en uppkopplad strömbrytare så kan du slå på och av elektriska apparater i ditt hem. Om du ofta är osäker på om den sista personen stängde av kaffebryggaren innan de rusade till jobbet - gå till Yale Home-appen och stäng av den där. Då är du säker.