Vanliga frågor om Appar

Här finns svaren på de allra vanligaste frågorna kring styrning av Yales produkter med en App. Med app kan du styra både det digitala dörrlåset Yale Doorman och ditt smarta hem.

Styrning av Yale Doorman med App

Hur kopplar jag Yale Doorman till en app?

Om du väljer Yale Home-appen laddar du ner den här.Om du har valt en annan applösning från en av våra partners, vänligen kontakta berörd partner  för en detaljerad beskrivning av hur detta ska göras.

Vad behöver jag för att kunna styra Yale Doorman i en app?

Om du väljer Yale Home-appen har vi skapat en anpassad installationsfilm för detta. Du kan se den här. Förfarandet förklaras också i manualen för Smart Home, du laddar ner den här.Om du har valt en annan applösning från en av våra partners, vänligen kontakta berörd partner för en detaljerad beskrivning av hur detta ska göras.

Hur ändrar jag inställningarna i mitt Yale Doorman när det är integrerat?

Du justerar låsets inställningar i appen från den leverantör du använder, till exempel Sector Alarms, Aptus eller Verisures app, alternativt på ”mina sidor” från din app-leverantör. Här skriver vi mer om appar och länkar till våra aktuella parters hemsidor.