Support för styrning med Appar från Yale's partners

Här hittar du länkar till självhjälp och support för frågor som rör partner-appar kopplade till Yales hemsäkerhetsprodukter.

Verisure App - Styr lås

Med Verisure kan du välja på två nivåer varav den ena är att endast styra låsets funktioner med Verisure app. Du behöver då en Smartmodul till låset och en V-box mini som kopplar till din router för access till Internet. Det är kostnadsfritt att ladda ner och använda Verisure app för att styra ditt Yale Doorman.

Verisure App - Styr lås & Larm

Den andra nivån från Verisure är att styra både låset och ditt Verisure-larm med Verisure app. Du behöver då en Smartmodul till låset som ansluter till ditt befintliga Verisure-larm för access till Internet.
Läs mer hos Verisure

Sector Alarm - Styr lås & Larm

För att styra Yale Doorman via Sector Alarms app krävs att du har ett installerat larm från Sector Alarm. Du behöver även installera en Smartmodul för Sector Alarm i låset för att koppla samman lås och larm. Det är kostnadsfritt att ladda ner och använda Sector Alarms app.

Läs mer hos Sector Alarm

Aptus fastighetssystem

En koppling mot Aptus är endast aktuell för dig som bor i lägenhet där Aptus fastighetssystem är installerat i din byggnad.

Läs mer hos Aptus

Telia Smart Family – Styr låset!

Du får många smarta funktioner rakt in i din mobil. Bland annat kan du använda tillfälliga nycklar, se vem som låst eller låst upp, ändra koder eller schemalägga automatisk låsning av dörren!

Med Telia Smart Family Gateway och en smart modul till ditt befintliga Yale Doorman-lås.

• Koppla upp ditt Yale Doorman-lås
  • Fungerar med alla bredbands- och mobiloperatörer
  • Många smarta funktioner

Läs mer hos Telia

Frågor om styrning med en App

Hur kopplar jag Yale Doorman till en app?

Om du väljer Yale Home-appen laddar du ner den här.Om du har valt en annan applösning från en av våra partners, vänligen kontakta berörd partner  för en detaljerad beskrivning av hur detta ska göras.

Vad behöver jag för att kunna styra Yale Doorman i en app?

Om du väljer Yale Home-appen har vi skapat en anpassad installationsfilm för detta. Du kan se den här. Förfarandet förklaras också i manualen för Smart Home, du laddar ner den här.Om du har valt en annan applösning från en av våra partners, vänligen kontakta berörd partner för en detaljerad beskrivning av hur detta ska göras.

Hur ändrar jag inställningarna i mitt Yale Doorman när det är integrerat?

Du justerar låsets inställningar i appen från den leverantör du använder, till exempel Sector Alarms, Aptus eller Verisures app, alternativt på ”mina sidor” från din app-leverantör. Här skriver vi mer om appar och länkar till våra aktuella parters hemsidor.