Med hemlarmet Yale Easy Fit får du lugn och ro

/global/scaled/5472x2381x0x677x1000x435/Yale-YaleSE-bilder-hemlarm-terrass.jpg

En av de viktigaste effekterna av ett hemlarm är att känna mindre oro. Oavsett om du är hemma eller inte vill du känna dig säker på att ingen tagit sig in i din bostad.

Medan inbrotten i Sverige generellt bara har ökat marginellt under de senaste åren har antalet inbrott i villor ökat med 17 procent under de senaste tio åren. Över 50 procent av inbrotten sker i storstäderna. Allt fler väljer därför att investera i ett hemlarm för att skydda sin bostad och öka tryggheten för familjen.

Säkerhet i hemmet har blivit viktigare

I Skandinavien väljer allt fler att satsa på säkerheten i hemmet och ca 46 procent av befolkningen lägger uppåt 5000 kronor på hemmets säkerhetslösningar i form av lås och hemlarm. Vi vill att vårt hem ska kännas tryggt, både när vi är hemma och när vi befinner oss någon annanstans.

Ett hemlarm ger lugn och ro

Med Yale Easy Fit hemlarm vet du att ditt hem är skyddat och du får reda på om något inträffar. Aktivera larmet via din Smartphone eller tänd en lampa i huset om rörelsedetektorerna visar att någon befinner sig på din tomt, trots att du inte är hemma. Det finns en rad olika tillbehör till larmet som gör att du enkelt får kontroll över din bostad. Det skapar trygghet och gör att du kan vara säker på att inga objudna gäster tar sig in i din privata sfär.